fredag 9. september 2011

En nydelig høstdag!!

Det er så deilig og endelig kunne stå opp til en solskinnsdag:):),merker at energien kommer tilbake med en eneste gang!!
Storegull hadde nok også fått nok av regnværet nå,da han sto opp i dag sa han: ååå,mamma det er soool,jippi!!!hihi søtingen min<3
Nå begynner endelig lillegull og bli frisk igjen også!stakar han har gått hele uka og vært tufs,men begynner heldigvis og komme til hektene igjen nå<3
I dag er vi bedt til min mamma og pappa på middag,deilig og komme å settte seg ned til ferdig dekket bord og ferdig deilig mat:)Ellers blir det nok full fart resten av helgen,i morgen er det jobb igjen på meg og storegull skal på fotballcup hele dagen, og dere kan tro han GLEDER seg hihi;)
Søndagen går nok med til å rydde og gjøre ting ute klart for høst og vinter,itilegg får vi ved som vi må ha inn,så blir nok ikke arbeids ledige denne helgen nei;)

HA EN RIKTIG GOD HELG ALLE SAMMEN!
             -Klem Trine-

2 kommentarer:

 1. Hei Trine.
  Så hyggelig blogg du har! Å så trivelig at dere også får litt sol!!! Vi har nemlig hatt en uke med solskinn her i Trøndelag, men i dag regner det desverre, men vi måtte jo få litt vi også ;-)
  Ønsker deg en riktig god helg !!

  SvarSlett
 2. ÅÅ så søt en gutt du har- så flotte Mariusklær han hadde på bilde- syns det er så fint mønster!

  Ønsker deg en fin og solrik helg.

  Klem fra Vera

  SvarSlett